Contact/C.V.

Pien van Gemert
Telefoon: +31 (06)17070605
E-mail: pien@pienvangemert.nl

OPDRACHTGEVERS sinds oprichting in 2018:
Kunsten ’92, Coaching in de Cultuur, Anne Faber Stipendium, Proeftuin Dans, Zina, Tolhuistuin, Read My World, Den, Orkater, Nederlands Kamerkoor, Kunst in het Stationsgebied Utrecht, Oorkaan, de Nederlandse Dansdagen, Nederlands Theater Festival, Pro Demos, Theater Rotterdam, Theater Inclusief, Kunstenbond.

Pien van Gemert werkt meer dan 20 jaar als marketingmanager, adviseur en programma-manager voor de culturele sector. Ze houdt van verbinden en vernieuwen. Nu verdiept zij zich in leiderschap en management, andere businessmodellen en vormen van samenwerking. Pien heeft haar master in arts (Theaterwetenschappen, kunstbeleid en -management) behaald aan de Universiteit Utrecht en haar bachelor drama aan de University of Kent. In 2016 heeft zij het leerprogramma Leiderschap in Cultuur gedaan bij Universiteit Utrecht/HKU/Kennisland.

Eerder werkte zij voor o.a. Het Nationale Theater, het Nationale Toneel, het Nederlands Theater Festival, het Amsterdam Fringe Festival, The Pricing Company, de Flamenco Biënnale, de Rotterdamse Schouwburg, het Nederlands Film Festival, arts centre de Appel en Hummelinck Stuurman Theaterbureau.

%d bloggers liken dit: