Consulting

Programma-management

Als adviseur verdiep ik mij in programmamanagement, samenwerking, besluitvorming, partnerships, branding en positionering, marketing en de lerende organisatie. Ik ben inzetbaar om een opgave te implementeren in de organisatie.

Ik heb diverse leer- en masterprogramma’s ontwikkeld. Naast programmaleiding van de implementatie van de Fair Practice Code, leid ik ook in opdracht van Kunsten ’92 nu het innovatieprogramma KUNSTEN2030 i.s.m. Jeroen van Erp van Fabrique.
In 2018 ontwikkelde ik mee aan het programma Theater Inclusief, in opdracht van 13 schouwburgen en 9 theatergezelschappen. Eerder ontwikkelde ik een incompany management leergang voor Het Nationale Theater.

Momenteel werk ik bijvoorbeeld ook als procesbegeleider voor drie dansfestivals in Limburg die dieper gaan samenwerken op het gebied van marketing.

Schrijven van plannen

Ik ontwikkel en/of redigeer in opdracht marketingplannen, innovatieplannen, projectplannen, beleidsplannen en subsidieaanvragen. Klanten zijn/waren: de Nederlandse Dansdagen, Orkater, Read My World en DEN.

%d bloggers liken dit: