Coaching

Coaching in de Cultuur

Als coach en trainer ben ik verbonden aan Coaching in de Cultuur. Eerder heb ik met mijn collega’s van Coaching in de Cultuur het programma Artistiek Ondernemerschap voor poppodia in opdracht van VNPF ontwikkeld en uitgevoerd. Programma’s die volgden waren Programmeur van de Toekomst en Leiderschap en Strategie voor Hoofden Techniek (beiden in opdracht van de VSCD).

Binnen de coachingsprogramma’s van Coaching in de Cultuur begeleid ik intervisies, conflicthantering, trainingen op het gebied van visie en implementatie, marketing en persoonlijk leiderschap. Ik stel (online) programma’s samen rondom thema’s als inclusie en het ontwikkelen van een artistieke visie en fair practice en ik coach individuen en teams.

Ik ben gespecialiseerd in Deep Democracy bij Human Dimensions en ik heb in 2021 het hoogste level 4 behaald. Je kunt mij vragen om besluitvormingsprocessen te begeleiden.

In 2022 heb ik mijn certificaat Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit behaald. Ik ben in te huren als extern vertrouwenspersoon. Je kunt me ook eerst eens vragen om een sessie Omgangsvormen te leiden in jouw organisatie.

Coaching van cultuurmarketeers

Om marketeers in de culturele sector te versterken en om hen te begeleiden bij het ontwikkelen en implementeren van een integrale marketingstrategie, heb ik het mentorprogramma ‘Leiderschap in cultuurmarketing’ ontwikkeld.

In het programma bestaat uit kennis overdracht, coaching on the job en delen van netwerk.

%d bloggers liken dit: